Снимка БулфотоИлия разбрал от полицията, че е убил родителите си. 24-годишният

...
Снимка БулфотоИлия разбрал от полицията, че е убил родителите си. 24-годишният
Коментари Харесай

Илия разбрал от полицията, че е убил родителите си: Всичко започна с едни хапчета

Снимка Булфото

Илия схванал от полицията, че е умъртвил родителите си. 

24-годишният Илия Априлов, упрекнат в убийството на родителите си Васил и Бистра в жилището им в Благоевград, изясни пред съда, че всичко му е като в сън. Преди 10 дни пил антибиотици и от този момент не знаел къде се намира, съобщи

" Всичко стартира с едни хапчета, антибиотици, които ми предписаха на 23 септември, тъй като се почувствах зле до момента в който бях в болница с татко ми, който получи инсулт ", описа мъжът в правосъдната зала, където магистратите постановиха да остане за непрекъснато в ареста.За нощта на кървавото закононарушение сподели, че всичко му било нереално, като в сън. Спомнял си кръвта, пожара, бусът, само че не знаел какво тъкмо се е случило в дома му. " Не съм отговорен. Полицаите ми споделиха какво е станало. Десет дни ми трансформираха живота. Като разбрах, че съм умъртвил майка си татко си, по какъв начин няма да скърбя ", добави Илия.

Сега, когато осъзнавал какво е направил, помоли съдията да му даде втори късмет. “Моят живот е приключил, в никакъв случай не бих се върнал да пребивавам там ”, сподели Илия. Работил е като електротехник, автомонтьор, бил е и на работа в Германия, Холандия и сега е студент в 3-ти курс по Информационни технологии.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР